Tuesday, December 5

Verdens AIDS-dag med politi-eskorte


Rundt 80 unge gikk sammen i gatene i Yeghegnadzor paa Verdens AIDS-dag. Foran oss kjorte det lokale politiet for aa sikre oss fri vei gjennom hovedgatene.

Ikke vanlig kost at gatene blir sperra av for en stor menneske masse paa landsbygda i Armenia, saa vi fikk mange blikk fra folk paa gata og studentente glante fra skolevinduene. Vayat Dzor Civil center med Oxfam stilte ogsaa med plakater i paraden for aa vise at hiv-smitten maa stoppes. Naa!!!

Over 60 unge ble med paa aktivitetene paa Ungdomsenteret etter marsjen, og overraskende mange turte aa vaere med paa diskusjonene og de kom med mange spoersmaal om hiv og AIDS.


Halvveis i programmet hadde vi hiv-quiz, og 31 svarte riktig paa ALLE spoersmaalene! Det ble premiert med t-skjorter fra Armenia Roede Kors og kule Timeout-kondomer fra Norges Roede Kors. Stas!

Det er klart man blir stolt av aa vaere en aktiv Roede Korser paa en saann dag.....

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Heja kjære søss! Håper du koser deg på landsbygda! Du er kjempetøff!! Utrolig stolt av deg og av det viktige arbeidet du gjør!! Jeg følger med, både med ørne- og museblikk! Lys&varme far store-søss:)

4:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hei Kvakk. Æ å e stolt! Har akkurat benyttet en stille, mørk, mild og våt morgentime på å oppdatere meg på det du gjør - fin tekst, flotte bilder... du tar deg utrolig bra ut, og det er godt å se.
Savner deg masse! KLÆM nabon i Lex.

11:38 AM  

Post a Comment

<< Home