Friday, November 10

Nytt rom??!


Perlegruppa har blitt ganske stor i det siste (hurra!!), og vi trenger vårt eget rom... Over gangen til ungdomskontoret vårt sitter en mann inne på et stort kontor, og noen ganger får vi dele med han.

Det er uvisst hvor lenge vi kan dele rommet med mannen (han jobber også med Fund Raising som vi gjør) eller om vi en gang i framtida kan overta rommet.

Selv om det er kaldt og slitt og gulvet ser ut som det såvidt har overlevd et lite jordskjelv, er det godt å ha et eget sted å perle i.

Vi perler så raskt vi bare kan for å bli ferdige til utstillingen og basaren i midten av desember. Her er noe av det vi har lagd i smykke-skuffa vår.

I tillegg til å selge smykkene med info-lapper om hiv/AIDS og flyktninger i Armenia, skal vi stille ut bilder av Smiley Club ("leksehjelp" på for barn) og bilder av hvordan de bor i dormitoryene. Vi vil vise folk hva de støtter hvis (les: når) de kjøper smykkene våre.

Vi har også svart/hvitt-bilder av hvordan hiv ikke smitter som er tatt av en Trondheims-fotograf for Norges Røde Kors i fjor. Bildene er veldig fine, og kanskje kan de bidra til mindre stigma og frykt for de som er hiv-positive i Armenia.

Håper det blir en bra utstilling og en fruktbar basar!

Perle-leder Metaks og jeg er i hvertfall snart klare til å samle inn penger på perlene våre og spre viktig informasjon i samme slengen. :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home