Sunday, June 3

Trivelige Tbilisi!

Drar du til Armenia, boer du ogsaa ta turen til Tbilisi i Georgia! Gamlebyen der er en vakker perle fra slitte sovjet-blokker og slitsom trafikk i Yerevan. Bare 5-6 timer unna! :) Anne koser seg i gresset med utsikt over hele byen.

Jeg har vaert der en gang foer, og viste lett fram de enkleste severdighetene i byen: hoyden over Gamlebyen, de tyrkiske badene, de gamle kirkene, de fine brosteinsbelagte gatene, elva, kafeene og den nydelige franske restauranten "Au sans souci":
Paa kvelden koste vi oss ute med vin&vannpipe og diskuterte religion paa en marokansk restaurant.Og en liten Cola paa kirkebakken! :)

Vi dro med minibuss tur/retur, og det gikk bra med turen, men returen var vaerre... Paa morningen vi skulle dra, moette vi synet av en minibuss med motorstopp det tok 1,5 time aa reparere. Sjaafoeren kjoerte som en gal paa de smale veiene (ble bedre etter at vi sa i fra...), og saa punkterte vi plutselig...

Kjipt, men ogsaa ganske komisk! :) Jeg var overraska over at det tok bare en time aa skifte dekk, og Guri, Astrid og Anne mente det beviste at jeg hadde vaert lenge i Armenia...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home